Stílus és minőség – ajándékötletek karácsonyra

2018. 11. 28. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

Kevesebb, mint egy hónap van karácsonyig, visszaszámlálás indul! Hogy segítsünk az ajándékozásban, összeszedtünk egy csokor szuper ötletet.

Varázskártyák – fejlesztő kártyák

Jó szívvel ajánljuk fejlesztő kártyacsomagjainkat, amelyek játékos módon segítik az önfejlesztést, de kiválóan bevethetőek csoportos fejlesztések, tréningek és coaching során. Ráadásul mindig bővül a kínálat. Kattints és válogass!

Minden kéznél

Novario® Mini-SoftBag tréner táskába egy kisebb workshop eszközkészletét rejtheted, kis méretének köszönhetően pedig bármikor könnyedén magadnál tarthatod. Belseje három részre osztott, így a rendszerezéssel sem lesz probléma. Ha pedig nagyobb tréningre készülsz, tároló dobozként is használhatod egy nagyobb táskában.

Aki gyakran használ nagyfelületű táblákat a tréningeken, workshopokon, annak minden bizonnyal markerekre is szüksége van. Na de mint tudjuk, a Neuland markerekből olyan sokféle gyönyörű szín létezik már, hogy választani is nehéz közülük. Az új exkluzív minőségű, marhabőr BagUp válltáskába beleférnek a kedvenceid.

A méltán népszerű, kompakt workshop táska alap moderációs készletével sem maradhat ki a sorból. A WorkshopEtui Pin-It segítségedre lesz kisebb megbeszéléseken, workshopokon.

Csak stílusosan

A trénerek egyik nagy kedvence a Novario® ShoulderBag, Stick-It tréner válltáska. Nemcsak azért, mert ez a táska tényleg stílusos, trendi, hanem azért is, mert az összes workshopeszköz hordozását megkönnyíti. Ráadásul olyan praktikus elemekkel felszerelt, mint a hangos tépőzárat felváltó mágneses zár, illetve a hátoldalán lévő széles pánt, amivel a táskát egy bőrönd kihúzható fogantyújára könnyen ráakaszthatod. Novario dobozokkal, Stick-it kártyákkal és sok-sok hasznos eszközzel felszerelt. Imádni fogod!

Jegyzetelni is csak stílusosan!

Ismerd meg a különleges minőségű, exkluzív kialakítású jegyzetfüzetet, újrahasznosított bőr borítóval, pontozott vonalakat rejtő belső oldalakkal, prémium papírból. A BulletProof jegyzetfüzetben végre egy helyre írhatsz, legyen szó egy-egy gyors ötlet lejegyzeteléséről, egy fontos tennivalólista összeállításáról, vagy rajzolhatsz, vizualizálhatsz, vázlatokat készíthetsz.

Már kész is az ajándéklistád? Akkor kattints és ha teheted, rendeld meg a termékeket webshopunkból még december elején, hiszen korlátozott raktárkészletünk, illetve a külföldről történő beszerzés miatt tanácsos mielőbb vásárolnod. A karácsonyi túlterheltség alatt a szállításnak is idő kell, és december 13. után már nem tudunk kiszállíttatni. Ne maradj le!