Színesítsd a csoportmunkát fejlesztőkártyákkal!

2019. 10. 16. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

Dübörög az ősz és vele együtt a tréning és workshop szezon is elindult. Hogy a csoportos munkák jó hangulatban és színesen teljenek, ajánljuk az alábbi fejlesztő kártyacsomagokat.

A pozitív visszajelzéshez – Tükör kártyacsomag

Egyéni és csoportos folyamatokban is egyaránt segítségül hívhatjuk ezt a 30 kártyából álló csomagot. A kártyák mindegyikén olyan inspiráló képet, befejezetlen mondatot találunk, amely gondolkodásra késztet, segít elkezdeni, megfogalmazni a másikkal szembeni visszacsatolást. Sokszor a pozitív visszajelzéseket is nehezen fogalmazzuk meg, a Tükör kártyák viszont segítenek a fókuszt a másik személy erősségeire irányítani.

Inspirálódáshoz, önfejlesztéshez – Inspire kártyák

Az önismeret és önfejlesztés a sikeres és harmonikus élet alapja, ebben pedig nagy segítségünkre lehetnek az Inspire kártyacsomagok. Az Inspire pakli egy nagy kupac egyszerű szokás rendszerbe szedve, vicces és elgondolkodtató, pár soros leírásokkal.

A szokásaink tudattalanul is működnek és úgy irányítják az életünket, hogy észre sem vesszük. Éppen ezért fontos őket tudatosítani.

Mivel mindenkinek vannak szokásai, ezért a kártyák nagyon gyorsan szóra késztetik a csoporttagokat, segítik a bevonódást. A Siker Rituálék pakliban az alapjáték 6 kérdéséhez 9 új kérdést is kapunk, így egyetlen szokást akár 15 különböző szempontból is megvizsgálhatunk. A Szerepjáték kiegészítővel pedig egészen új dimenziók nyílnak meg azáltal, hogy egészen vicces karakterek segítségével elvonatkoztatunk a saját helyzetünktől, valójában mégis magunkról beszélünk.

Inspire Day

+1 Idén ötödik alkalommal rendezik meg az Inspire Day eseményt, amikor a világ különböző pontjain ugyanazon a napon játszanak a kártyákkal az Inspire szerelmesei. 2019. szeptember 28-án tehát bárki, bárhol, bármelyik Inspire verzióval játszhat ahhoz, hogy részese legyen a világrekordnak. Ha szeretnél csatlakozni, szerezz egy pakli kártyát és írj egy e-mailt az info@liveyourdream.hu email címre.

Viselkedésünk elemzéséhez – Temper DISC-alapú fejlesztő kártyák

Klisé, de igaz: ahány ember, annyi szokás, a különbözőségek előtt pedig gyakran értetlenül állunk. A Temper kártyák abban segítenek,, hogy megértsük és kezelni tudjuk ezeket a viselkedésbeli különbségeket. A játékos szituációs gyakorlatok során nemcsak az erősségekre, hanem a fejlesztendő területekre is fény derül. Ha pedig ezekről tudomásunk van, könnyebben változtatunk is rajtuk.