Több, mint filctoll! – újratölthető neuland Whiteboard markerek 

2018. 01. 12. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

Ha egyszer kipróbálod a neuland Whiteboard markereket, téged is elvarázsolnak majd a színek, az egyedi, ergonomikus kialakítás és a filctollakban rejlő lehetőségek! És hogy miért ilyen nagyszerűek ezek a markerek, az is kiderül mindjárt!

Környezettudatosan

Nem kell már kidobnod kedvenc táblaíró filctollaidat, mivel nagyon egyszerűen, ismét után is töltheted őket! Egy EU-s szabályozás miatt az 2017-ben sajnos nem volt lehetőség az utántöltők vásárlására, szállítására. A szabályozással járó nehézséget sikerült azonban mostanra elhárítani, így újra elérhetőek lettek a neuland utántöltő tinták a whiteboard markerekhez.

Az újratöltés biztosítja a filctollak tartósságát, költséghatékony és környezetbarát megoldást is nyújt.

Az utántöltés egyszerű lépéseit ide kattintva te is könnyen és gyorsan elsajátíthatod.

Színek, színek, színek

A januári szürkeségben már a legnagyobb télimádóknak is kezdenek hiányozni a színek és bár sajnos egy csapásra télből tavaszt mi sem tudunk varázsolni, de a többféle színben is kapható táblaíró filctollakkal egy kis színt csempészünk a mindennapokba.

Kék, piros, világoskék, türkiz, zöld, sárga, világoszöld, narancs, pink, ibolyakék, barna, szürke, fekete – még választani is nehéz a 13 ragyogó szín közül!

Kényelmes kialakítás

A színek és a környezettudatos megoldás mellett a markerek ergonómiailag átgondolt formája mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ezeket a filceket ugyanis úgy alakították ki, hogy könnyebb legyen helyesen tartani őket. A vágott vagy kerek hegyű marker úgy fekszik a táblára, hogy még a legcsúnyábban író tréner írása is olvashatóvá, átláthatóvá és karakteressé válik. Vékony hegyű változatával pedig akár kisebb felületeken is tudsz írni (mondjuk egy fali naptárban).

Tudtad? A pici műanyag dudor a neuland minden típusú filctollának oldalán az asztalról való legurulást gátolja.

Ha Te sem tudsz ellenállni a Neuland táblaíró filctollaknak, böngészd át webshopunkat és válaszd ki a neked leginkább tetsző színt vagy rendelj egy teljes készletet! Jó hírünk van: hosszú idő után végre ÚJRA ELÉRHETŐEK A WHITEBOARD UTÁNTÖLTŐK ONLINE IS!