Van 15 perced a csapatodra? Kártyázz velük egyet!

2022. 05. 24. | Írta: Pribélyi-Nagy Melinda | Kategória: Coaching

A tartós home office, majd az irodába történő visszatérés lehetősége és az ezzel kapcsolatos eltérő igények jellemzően még a korábban jól funkcionáló csapatokat is megtépázták, kihívások elé állítják a vezetőket. A legtöbb menedzser és fejlesztő érzi, hogy a csapatmunka, az együttműködés, a csapat és ezáltal az egyének jól-léte érdekében nemcsak érdemes, hanem kell is időt és energiát fektetni ennek fejlesztésére.

Ha vezetőként, trénerként, facilitátorként, vagy coachként nyitott vagy arra, hogy ebben segítsd a csapatodat, akkor ez a poszt neked szól. Tréneri előképzettség nem szükséges, sem az, hogy te legyél az ultik királya.

Egyszerű és gyors kártyajátékainkkal így is javíthatod a csapatélményt, fejlesztheted a kommunikációt és az együttműködést.

Apró, de meghatározó lépések, melyek kifizetődnek.

Van 15 perced? Vigyél egy paklit a következő csapatmeetingre 😉

Kezdd újra az ismerkedéssel!

Ismerkedjünk meg! kártya

Ideje újra megismerkednünk, összeszoknunk! Persze könnyű azt mondani…

Színes, inspiráló képekkel, célirányos kérdésekkel könnyebben megy. A játék 56 kártyából áll, mindegyiken egy különleges kérdéssel, és a hozzá tartozó színes képpel. A szépen kidolgozott, humoros, megragadó és inspiráló képek megmozgatják a résztvevők fantáziáját, kreativitását. Lehetőségünk nyílik arra, hogy a csapattagok egy teljes új, eddig ismeretlen oldalát ismerjük meg, különleges összekapcsolódások születhetnek, ami egyértelműen pozitív hatással van a csoportkohézióra, csoportdinamikára és az eredményességre. 

A nyomozás szerelmeseinek

Gyilkosság rejtélye kártya

Te is izgalommal követted a Columbo, Gyilkos elmék epizódjaidat?

Épp itt az ideje, hogy a csapatoddal kipróbáljátok magatokat bűnügyi nyomozóként. A 27 nyomok segítségével azonosíthatjátok az áldozatot, a gyilkos fegyvert, a gyilkosság idejét és helyét, a gyilkost és az indítékát.

A játék kulcsa a jó kérdés, az összpontosítás és az aktív részvétel. Ezen felül pedig fejleszti a csapaton belüli együttműködést, kommunikációt, problémamegoldás hatékonyságát is.

A legtöbb csapat bőven a 15 perces szintidőn belül teljesít. Mit szólnátok egy céges házi versenyhez? 😉

„A mosoly olcsóbb, mint az áram, mégis jobban ragyog.” 😊

Idézet kártya

Az idézetek inspirációs forrást jelentenek. A játék célja, hogy a résztvevők a kommunikációról, a változásról vagy a vezetésről alkotott személyes nézeteiket játékos formában ütköztethetik.

Lehetőséget ad egy adott tematikához kapcsolódó véleménycserére, fejleszthető vele a csapaton belüli visszajelzés kultúrája, és nem utolsó sorban kiváló alkalmat szolgáltat a csapattagok alaposabb, új oldalainak megismerésére.

Játszani a felnőttek is szeretnek. Kísérletezz különböző kártya- és társasjátékokkal a csapatodban, és örömmel vesszük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat.