3 ok, amiért neked is ajánljuk az Aratás művészete tréninget

2017. 12. 13. | Írta: WWieland | Kategória: Tréning

Egy csoportmunka akkor igazán jó, ha a résztvevők élvezik a közös munkát és látják is az értelmét, megtapasztalják az eredményét. Ez azonban nem jön egy csettintésre: amennyi munkát, energiát fektetünk az előkészületekbe és magára az eseményre, legalább ennyi koncentrációt igényel az eredmények összegzése, tehát az aratás. És hogy ez miért fontos? Ezt gyűjtöttük most össze.

Előrevisz

Ha Te is egy adott probléma megoldására szenteled a legtöbb figyelmet egy csapat- vagy csoportmunka során, nem vagy egyedül, a legtöbben ugyanis így vagyunk ezzel.

Az eredmények aratása a csoportmunka legkritikusabb része

Időt kell szentelnünk a megoldás folyamata során elhangzott gondolatok összesítésére, a benyomások összegyűjtésére, hiszen ezek a megfogható, időnként megfoghatatlan eredmények lesznek majd azok, amelyek a célunkhoz, vagy ahhoz nagyon közel visznek minket.

Rögzít

A meetingeket, csapatépítéseket mindig konkrét céllal szervezzük, szeretnénk A-ból közösen B-be jutni, vagy változást szeretnénk mondjuk az elköteleződésben. Biztos veled is előfordult már, hogy egy-egy ilyen elvonulás után fel tudtad idézni a hangulatot, de azt, hogy végül mi lett a közös munka eredménye, milyen konszenzusra jutottál a csapattal, arra nem emlékszel. Az Aratás művészete tréningen különböző technikákat, fortélyokat sajátíthatsz el, amelyek segítenek az összegzésben és megtanulhatod azt is, hogyan öntsd megfelelő formába ezeket az eredményeket a munkahelyeden.

Megalapoz

Ha az aratásra megfelelő időt szentelsz és alaposan összegyűjtöd, kielemzed az eredményeket, sokat teszel a további munka sikereiért. Ezek a gondolatok, tapasztalatok, amelyek egy-egy meeting végére összegyűlnek, a projekt következő fázisának alapjait jelentik. Egy olyan fontos, összeszedett, átgondolt alapot, amelyre lehet építkezni.

Jelentkezz Te is az Aratás művészete workshopra ITT és tapasztald meg az aratásban rejlő lehetőségeket!