Interakció és bevonás wifin keresztül

2021. 11. 24. | Írta: WWieland | Kategória: Tréning

Két éve még, ha azt mondtuk hibrid, akkor a nagy többség az autóra gondolt. Ma már azonban egyértelmű vált, hogy ha szeretjük, ha nem, a hibrid működés, és az ezzel kéz a kézben járó home office az életünk részévé vált, és hosszú távon velünk is fog maradni. Mégis sokan még mindig kivárnak.

Pedig már nagyon itt az ideje konkrét lépéseket tenni, fejlődni, kihasználni a rendelkezésünkre álló online eszközökben rejlő lehetőségeket.

Mert le lehet nyomni egy megbeszélést, sőt még egy képzést is úgy, mintha egy unalmas prezentáció lenne… de megéri? NEM.

Ha te is szeretnéd eredményesebben és érdekesebben, a résztvevőket bevonva vezetni online meetingeidet, tartani a képzéseidet; ha szeretnéd inspirálni és motiválni a kollégáidat, de még keresed a megfelelő technikákat, akkor a legjobbkor a legjobb helyen jársz.

Blended – online és offline, szinkron és aszinkron megoldások ötvözete – képzéseinkre a résztvevői visszajelzések 5-ös skálán 4,6-4,8-as értékek között mozognak.

Ami egyben azt is jelenti, hogy olyan blended képzéseket fejlesztünk és tartunk, amelyek még a komoly fenntartásokkal érkező résztvevők számára is nagy áttörést jelentenek, élményt nyújtanak. Ne tétovázz, tanulj velünk, csináld utánunk!

Gyakorlott trénerek, oktatók online képzése

8 modulos OnlineTréner-Képzési Programunk ötvözi a tantermi és virtuális képzési módokat. A rendkívül gyakorlatias tréningsorozatban már résztvevőként is nagyfokú online tapasztalatra tehetsz szert. A demo alkalmakon online trénerként is kipróbálhatod azokat a megközelítéseket, platformokat, amelyekkel korábban csak résztvevőként találkoztál. Bővebb információt a képzésről ITT találsz.

Képzés az online megbeszélés és workshopok vezetőinek

Az Eredményes online workshop-technikák és gyakorlat képzésünket olyan projektmenedzsereknek, meetingeket, workshopokat vezetőknek ajánljuk, akik számára fontos az online magabiztosság megszerzése, a résztvevők aktivizálása, a tervezhetőség és a nyomon követhetőség. A fejlődés garanciája, hogy biztonságos környezetet teremtve rengeteg tét nélküli gyakorlásra adunk lehetőséget, amit minden esetben visszajelzés követ. Bővebb információt a képzésről ITT találsz.