Amitől igazán beindulsz – ismerd meg a Felszabadító technikákat!

2018. 04. 04. | Írta: WWieland | Kategória: Tréning

Te is voltál már olyan helyzetben, hogy bármennyire is törted a fejed, egy kreatív gondolat sem jutott eszedbe? Vettél már részt olyan csoportos ötletelésen, ahol mindenki maga elé meredve, szája szélét rágcsálva próbált magából kisajtolni valami ötletet? Bizony sajnos vannak olyan helyzetek, amikor szükség lenne innovatív, kreatív megoldásokra, de azok a fránya fogaskerekek nem indulnak be. Na, ez az ami, a Felszabadító technikák workshopunkon biztos nem fog előfordulni veled.

Nagyon sok minden befolyásolja, hogy egy adott szituációban mennyire tudunk aktívak, produktívak lenni. Hogy mikor mennyire vagyunk kreatívak, mennyire tudunk egy-egy meetingen haladni a flow-val, bevonódni vagy éppen másokat inspirálni. Szerencsére ezekre a helyzetekre is van megoldás, léteznek olyan módszerek, amelyek segítik az elköteleződést és ezáltal beindítják a közös, inspiratív gondolkodást. A Felszabadító technikák workshopunkon ezekből a módszerekből ismerhetsz meg néhányat.

Kiknek ajánljuk?

Őszintén? Bárkinek. Ezek a módszerek mindenkinek hasznosak lehetnek, aki megbeszéléseket vezet. A csoportvezetők, facilitátorok, moderátorok, trénerek mellett a tanárok is sikeresen alkalmazhatják a workshopon tanult technikákat, amelyek a 3-5 fős megbeszélésektől egészen a több 100 fős konferenciákig alkalmazhatóak.

Miért ajánljuk?

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy minél inkább bevonódva, elköteleződve érzed magad egy adott szituációban, annál jobb lesz a teljesítményed.

Ha a csapattagok egymásra vannak hangolódva, szuper jó ötletek születhetnek egy-egy közös ötletelésen, és még az első vagy akár második látásra-hallásra is megoldhatatlannak tűnő szituációkra is sikerül megoldást találni. Sokszor a rutinszerűen, gyakran használt struktúrák gátolják a bevonódást és ezáltal a kreatív és innovatív gondolatok elé is akadályt gördítenek.

Hogyan segít?

Workshopunkon a 33 felszabadító technika közül néhányat részletesen, kifejtve sajátíthatsz el, kipróbálhatod az elméleti tudást a gyakorlatban is, valamint azt is megtanulhatod, hogyan alkalmazhatod majd később helyesen ezeket a technikákat.