Hogy a megbeszélés tényleg hatékony legyen!

2019. 11. 22. | Írta: WWieland | Kategória: Tréning

Mielőtt belevágunk a részletekbe, szeretnénk eldicsekedni megújult oldalunkkal. A www.facilitator.hu új dizájnt kapott. Nyílt képzéseinkről pedig az online.facilitator.hu oldalon olvashattok bővebben, és ugyanitt regisztrálhattok is.

Itt tudtok jelentkezni legújabb tréningünkre is, amely az Inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek címet kapta és egy sokunk számára ismerős szituációra keres és kínál is megoldást.

Legtöbben voltunk már olyan helyzetben, hogy egy-egy megbeszélésen a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem sikerült bevonnunk úgy a csoporttagokat, ahogy azt szerettük volna. Hiába készültünk fel rendesen, vetettük be az általunk ismert és korábban jól használt megbeszélés-vezetési módokat, a résztvevőket nem tudtuk motiválni, figyelmük elkalandozott.

Ezek a megbeszélések nem eredményesek, nem hatékonyak, legalábbis nem annyira, amennyire mi szeretnénk, hogy azok legyenek.

AInspiráló megbeszélés-vezetési módszerek tréninget Gonczlik Andrea és Gonczlik Tímea fejlesztette ki.

Vezetésükkel a résztvevők hatféle olyan hatékony technikát ismerhetnek meg, amelyek biztosítják a megbeszélésen résztvevők aktív jelenlétét, növelik az elköteleződést és segítik a valós bevonódást.

Így a csapattagok még inkább sajátjuknak érzik a megbeszélés témáját, egy motivált, elköteleződött csoport pedig bármilyen feladat megoldására képes.

Nem kell hosszú napokig tartó módszerekre gondolni, ezek a technikák 1-2 óra alatt könnyen elsajátíthatóak, célorientáltak, strukturáltak és ami a legfontosabb, hogy erősítik a résztvevőkben a bizalmat, használatukkor pedig felszabadultabbá válik a légkör.

A kétnapos tréning célja nemcsak az, hogy elméletben adja át a tudást: a képzésen lehetőség nyílik ezeknek a módszereknek a begyakorlására is, így az első tapasztalatokat szakembereink segítségével szerezhetitek meg.