Magabiztosan a virtuális térben is – így leszel online guru!

2021. 01. 25. | Írta: WWieland | Kategória: Tréning

Március óta szokjuk a helyzetet és igyekszünk az offline tér már jól ismert és komfortos lehetőségeit az online térbe átvinni és hasonlóan komfortosan megvalósítani. Ez hol jobban, hol kevésbé jobban sikerül, de az biztos, hogy elég korán beláttuk: a virtuális tér hatékony kihasználásához szemléletváltásra és készségfejlesztésre van szükség. Ebben segítünk neked Eredményes online workshop- technikák és gyakorlat című moduláris felépítésű képzésünkkel. Felmerülhet benned a kérdés, hogy mitől lesz ez a workshop más vagy több, mint az a sok tucat, ami a virtuális térről szól? Olvass tovább, mutatjuk!

Nem két nap, hanem tizenkét hét

Mindannyian voltunk már olyan tréningen, ahol két napba sűrítve kaptunk több hetes tananyagot. Mi azt valljuk, hogy a virtuális térben rejlő lehetőségeket nemhogy két napban, de két hétben sem lehet alaposan körbejárni, elsajátítani. Éppen ezért programunkat hat, kétheti gyakorisággal tartott modulokra osztottuk, hogy mindenre jusson elegendő idő.

Igen, a gyakorlatra is

Kizárólag gyakorlással, alkalmazással lehet a gondolkodásban változást és készséget építeni. Ismétlés és alkalmazás nélkül ~1 hónap alatt a 90% a tudásnak elvész. Ennek megelőzésére fontos, hogy amit tanulunk, azt átültessük gyakorlatba is és személyes feladatokon keresztül szerezzünk tapasztalatot. Az alkalmazott tudás megszerzéséhez szükség van tehát állandó gyakorlásra. A tanultakat folyamatos alkalmazással is vissza kell csatolni ahhoz, hogy maradandó készséget és valós változást érjünk el. Velünk biztonságos környezetben kísérletezhetsz és szerezhetsz azonnal alkalmazható tudást. Programunk tartalmazza a kognitív tudás építésén felül ennek a gyakorlatba ültetését, és az egymástól való játékosított, közösségi tanulást is.

Kezdő vagy haladó?

Nem baj, ha komoly ellenállás vagy félelem van benned az online térrel szemben, de az sem gond, ha használsz már néhány platformot és vannak területek, ahol magabiztosnak érzed magad. Garantáljuk, hogy a tréning folyamat végére megtanulsz „online” dimenzióban gondolkodni. Saját tapasztalatot szerzel abban, mi az, ami egyszerűen átültethető, és mi az, amit át kell strukturálni ahhoz, hogy eredményes legyen a csapatmunka az online térben.

Sokrétű tudás

12 hét, hat modul. Na de mik is ezek konkrétan?
Online technológia – mindent a platformokról, az eszközökről, az adatvédelmi szabályokról, a biztonságról
Az online facilitátor – mindent a moderátori, facilitátori szerepről az online térben
Aktív részvétel az online térben – megközelítések, praktikák, amelyekkel interaktívvá teheted a virtuális meetingeket
Online felszabadító technikák – mindent a könnyen elsajátítható, apró facilitációs technikákról. Ráhangolódás, kapcsolat- és bizalomépítés
Hatékony virtuális megbeszélések – megmutatjuk, milyen egy hatékony megbeszélés struktúrája, miért érdemes egy megbeszélést folyamatként kezelni, hogyan teremthetsz bevonó légkört egy megbeszélésen
Célorientált virtuális folyamat webinár – célok, eredmények minden mennyiségben

Nem is kell tovább győzködnünk ugye? Ha valós tudásra és gyakorlatra vágysz, ha egy magabiztos, jól felkészült virtuális guru szeretnél lenni, akkor ne várj tovább, jelentkezz még ma Eredményes online workshop- technikák és gyakorlat című képzésünkre!