Merülj el a vizualizációban! Segítünk!

2020. 04. 30. | Írta: WWieland | Kategória: Tréning

Egy meeting vagy workshop vezetőjeként biztos te is tapasztaltad már, hogy a résztvevők figyelmét szinte azonnal a flipchartra szegezi egy-egy jól sikerült, színes kis rajz, a szöveget kiegészítő bármilyen vizuál. Szöveg és kép külön-külön is megállja a helyét, de együtt tudnak igazán erős hatást kifejteni. Ha szeretnéd növelni a workshopok vagy meetingek hatékonyságát, be kell vetned vizualizációs eszköztáradat. Ehhez adunk most egy szuper segítséget!

Vizuális önfejlesztés akkor és ott, ahol neked a legpraktikusabb

Ezzel a vizualizációs online önfejlesztő képzéscsomaggal kialakíthatod saját kép- és szimbólumtáradat és megtanulhatod azokat a vizualizációs technikákat, amelyekkel később feldobhatod jegyzeteidet, flipchartjaidat, amiket bevethetsz megbeszéléseken, tréningeken. A feladatokat támogató vizualizációs szettet futárral elküldjük neked, a gyakorlatokat pedig 6 héten keresztül, hetente kapod majd email-ben. A levelek mindegyike olyan instrukciókat, feladatokat, videólinkeket tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni készségeidet.

Azért is szeretjük nagyon ezt a sorozatot, mert újra gyermeki lelkesedéssel vethetjük bele magunkat vonalak, formák, keretek, szimbólumok rajzolásába, a különböző színek használatába. Jó érzés minden héten várni az újabb feladatokat, amelyek segítségével szórakozva, játszva fejlődhetünk akár 20-30 perc alatt.

És hogy miért érdemes a vizualizáció fejlesztésére időt és energiát szánni? Szerintünk Bilski Veronika facilitátor gondolatai magukért beszélnek!

“Mióta megtapasztaltam egy tréning során a vizualizálás élményét, megélhettem hogy milyen cipőt lerúgva kotorászni a színes markerek között, és belefeledkezni egy flipchart előkészítésébe a csoportos munkámat megelőzően…. azóta el sem tudom képzelni, hogy szimplán írogassak bármilyen jegyzetet. Ráadásul rendszeres visszajelzés a workshop résztvevőimtől, hogy máris izgalmasabban indul egy-egy “kényszerű” workshopjuk, amikor meglátják a számukra készített egyedi színes, rajzos, hívogató flipchart jegyzetet.”