WWieland tréningek Qualified Facilitátorok ajánlásával

2022. 07. 19. | Írta: WWieland | Kategória: Tréning

A nyár felénél tartva, s látva az egyre sűrűsödő céges belső képzéseinket, projektjeinket is, beterveztük az őszi-téli nyílt képzéseinket. Első körben főként tantermi tréningekkel tervezünk, de ha az élet úgy hozza, online és hibrid megoldásokra egyaránt nyitottak vagyunk. Garantáljuk, hogy nem maradsz képzés nélkül! 😉

Ráadásul, ha most vásárolsz képzést, még biztosan megspórolhatod az áfát!

Közelebb hozzuk a képzéseinket, hogy előzetesen te is kicsit jobban beleérezhess!

Olyan gyakorlott Qualified Facilitátorokat® kérdeztünk arról, hogy nekik személyesen mit adtak ezek a képzések, akikkel a bűvös W8 keretében jelenleg is számos szervezetfejlesztési projekten dolgozunk „együtt értetek”.

Augusztustól ezekkel a tréningekkel várunk

Moderációs technikák tréning – 2022. aug. 25-26.

„A moderációs technikák volt az egyik első módszertan, amit megtanultam és azóta is töretlen lelkesedéssel alkalmazom részeiben és egészében egyaránt. Nagyon szeretem, hogy az öt módszer bármelyike jól kombinálható más módszerekkel is, így számos folyamatba könnyedén beilleszthetőek online és offline keretek között is” – Zsargó Szilvi, Qualified Facilitátor®, tréner, coach.

Action Learning Facilitátor képzés – 2022. szept. 28-29-30.

„Rendkívül gyakorlatias képzés, ami coaching, illetve kérdezéstechnikai alapokra épül. Nagy előnye, hogy már a képzés során résztvevőként lehetőségünk van arra, hogy saját témáinkat hozzuk be a csoportba, és az elakadásainkon már akciótanulással, a résztvevők támogatásával dolgozzunk. Az már csak hab a tortán, hogy a képzett Action Learning Facilitátorokat egy egynapos online képzésen Bölcskei Móni befvezeti az online AL facilitálás titkaiba, trükkjeibe is” – Pribélyi-Nagy Melinda, Qualified Facilitátor®, tréner.

Online Action Learning Facilitátor képzés haladóknak – 2022. okt.07.

Facilitátori szerep tréning – 2022. nov.14-15.

„Már a legelején körvonalazódott számomra, hogy a csoportokkal való együttműködés, kapcsolódás, vezetés úgy, hogy közben facilitátorként semleges tudjak maradni csak nagyon tudatos jelenléttel működhet. Mindennek az alapja az ÖNISMERET. Ismerem magam, a reakcióimat, a mozgatórugóimat, és tudatosan dolgozom magamon, a figyelmem irányításán. Ennek az egésznek az alapjait sajátítottam el a 2 napos facilitátori tréningen, amit azóta is gyakorlok. A képzést jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki csoportokkal dolgozik.” – Pribélyi-Nagy Melinda, Qualified Facilitátor®, tréner.

Felszabadító technikák képzés – 2022. dec.06.

„A felszabadító technikák egyetlen profi facilitátor eszköztárából sem hiányozhatnak. Én sosem vetek be olyan módszert élesben csoportokkal, amit én magam nem éltem meg és nem próbáltam ki.  Nekem ez volt az egyik alapképzésem, és tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki személyesen vagy online térben szeretné eredményessé tenni a csoportmunkát”- Mokos Katalin, Qualified Facilitátor®, szervezeti működésfejlesztő, tréner.

Találkozzunk még idén egy képzésen! 😉