“Válság-álló” csapat workshop

Hogyan segíthetem a csapatomat “válság-állóvá” válni?

Kedves Vezető! “Válság-álló” vezetőként szeretnéd tudni, hogy van a csapatod ebben a sokváltozós, komplex VUCA világban? Ők hogyan élték meg a válságot? Hogyan tudjátok, mint csapat beépíteni a válsághelyzet során tanultakat a mindennapi gyakorlatba?

A válság idejét, kiterjedését nem tudjuk befolyásolni, bármikor jöhet és bármilyen formában. A jó hírünk az, hogy a válság elmúltával csapatunkkal közösen tudatosíthatjuk, ami előre visz, és ezt beépítve a mindennapi működésünkbe, stabilizálhatjuk azt.

Az közös tanulást kihangosíthatjuk és közös élménnyé tehetjük. Így építhetjük tovább a csapatunkat. Mivé? Válság-álló” csapattá! Ha fel vagyunk készülve, hogy tudatosan nézzünk a viselkedésünkre és tanulni tudunk belőle, akkor képesek vagyunk a válság ciklusát lerövidíteni.  A tanulóképes, tudatos, reziliens csapatok támogatják a vállalati stratégiát, bármilyen körülmények között is kell működniük.

Minősített facilitátoraink külső, semleges nézőpontból, a célt leginkább szolgáló technikákkal mederben tartják a beszélgetést és biztosítják a workshop eredményességét.

Kiknek ajánljuk?

A workshopot olyan vezetőknek ajánljuk, akik csapatukkal együtt közösen szeretnének rálátni, mik is lehetnek a tanulások és útjelzők válsághelyzetben. Akik csapatukkal közösen szeretnék tudatosan „válság-állóvá” válni. Akik gyakorlatban hasznosítható ötleteket, tippeket szeretnének mindehhez kapni.

  • Létszám: 6-16 fő
  • A workshop időtartama: 3 óra
  • Online vagy offline: mindkettő
  • Ár: 150 000 Ft + áfa

Keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségen, és megbeszéljük, hogyan tudunk támogatni a céljaid elérésében.

info@wwieland.hu