Idén is lesz Nemzetközi Facilitációs Hét!

2019. 09. 01. | Írta: Wieland Veronika | Kategória: Esemény

“Szabadítsd fel a csapatban rejlő erőforrásokat!” mottóval október 7-13. között idén is megrendezzük a Nemzetközi Facilitációs Hetet.

Nem is tudjuk elmondani, mennyire örülünk annak, hogy leírhatjuk, elmondhatjuk, világgá kürtölhetjük: idén is lesz Nemzetközi Facilitációs Hét.

Tavaly, mikor először pattant ki az ötlet a fejünkből, hogy az International Facilitation Week mintájára itthon is mutassuk meg a facilitációban rejlő lehetőségeket, kis csapatunk nem is gondolta volna, hogy a közös munka ilyen eredményes lesz. A tavalyi, első Nemzetközi Facilitációs Héten ugyanis több, mint 100 résztvevővel, 7 helyszínen, számtalan érdekes és izgalmas program valósult meg.

Idén sem lesz ez másképp, előre szólunk, hogy mindenki mentse el a naptárába:

Október 7-13. között ismét bemutatjuk a facilitációs technikák változatos eszköztárát, amelyekkel elősegíthető az egyes csoportokon, cégeken belüli sikeres közös munka, a napi kommunikációs és együttműködés.

Ahogy tavaly is, úgy idén is arra törekszünk, hogy minél szélesebb körnek megmutassuk a facilitációs technikákban rejlő lehetőségeket. Akik alkalmazzák már ezeket a módszereket, a Nemzetközi Facilitációs Hét izgalmas programjain új módszerekkel gazdagodhatnak, azok pedig, akik még sosem hallottak a technikákról, most kipróbálhatják azokat. Budapest mellett több vidéki városban is lesznek kapcsolódó események.

A programokat folyamatosan töltjük fel a Nemzetközi Facilitációs Hét oldalára. Maradjatok velünk!