Tanácsadás

A szervezetfejlesztés a szervezet egészére vonatkozó, tervszerű, felülről szervezett törekvés, amelynek célja a szervezet életképességének és hatékonyságának növelése. Ez többek közt a szervezeti struktúra és kultúra összehangolásával, a szervezeti azonosulás elősegítésével, a beosztottak megnyerésével és az egyéni képességek fejlesztésével érhető el, mint például:

  • Vállalati kultúra fejlesztése, szemléletváltás
  • Képzési rendszer felállítása
  • Képzési diagnózis készítése
  • Kompetencia rendszer felállítása
  • Assessment Center/ Development Center megvalósítása

Több évtizedes szervezeti háttérrel rendelkező, tapasztalt és felkészült szervezetfejlesztőink segítenek hosszabb távú együttműködéssel elérni a törekvéseket.

Rólunk mondták:

“2021 elején dolgoztam először együtt a Wieland Kft.-vel, s ebben jelentős szerepet játszott az is, hogy több kollégáim már ismerte és jó szívvel ajánlotta őket. A tanuló szervezetté válás folyamatában a Blended Learning kultúra kialakításához szerettünk volna egy hasznos eszközt adni kollégáinknak, hogy útmutatást kapjanak fejlődésükhöz illetve mások fejlesztéséhez, így tehát egy céges Képzési palettát, guide létrehozásához kértük Veróék segítségét. A közös munka során mindig felkészültek, kreatívak, hitelesek voltak. Nagyra értékeltem, hogy lényegretörőek, hogy gyorsan megértik, átlátják az adott helyzetet, igényt, és hogy kreatívak, rengeteg jó ötletük van, és persze nem utolsó sorban széleskörű és sokrétű tapasztalatra építenek.

Nagyon jó volt együtt dolgozni a Wieland csapattal azért is, mert nagyon gyorsan már fél szavakból is megértettük egymást, s a kommunikációban nem voltak felesleges “körök”, nem volt mellébeszélés, ellenben mindig hatékony, kellemes és élvezetes volt. Hatékony, strukturált, célorientált megbeszéléseinken közösen tisztáztuk a célokat, finomhangoltuk a munkát, amiből egy nagyon ütős, hasznos és jól használható, sokrétű és esztétikailag is szép palettát állítottak össze Veróék számunkra. Csak ajánlani tudom őket és mi is folytatjuk az együttműködést!”

– Anikó Tóth, Senior Organizational Development and Communication Specialist, Vincotech Hungary Kft.