Tréning

Gyakorlatorientált tréningjeinket facilitatív megközelítéssel (bevonás, elköteleződés, önkéntesség, sokszínűség) dolgozzuk ki és valósítjuk meg. Innovatív módszereink jól illeszkednek a modern kor állandóan változó felnőttképzési igényeihez, a személyes és online térben egyaránt.

Kommunikáció

Időgazdálkodás

Célkitűzés

Prezentációs technikák

Mentorképzés

Szelektori felkészítés

Vezetői szereptudat

Positive Leadership – Blended program

Inspiráló vezetői program – “Dobozok”

Trénerképzés – alap és haladó

Konfliktuskezelés

Strukturált gondolkodás és kommunikáció

Interjútechnika

Változásmenedzsment

Fejlődési szemlélet (growth mindset) tréning

Rólunk mondták:

“Hosszú évek óta dolgozunk a Wieland Kft csapatával és ez nem véletlen. A professzionalitásukon túl minden esetben nagyon nagy rugalmasságról, együttműködési szándékról, megbízhatóságról tettek tanúbizonyságot. Jó megtapasztalni, hogy minden új megrendelés során számíthatunk Rájuk és a nagyszerű megoldásaikra. A kollégák komfortosan érzik magukat a társaságukban, legyen az egy készségfejlesztő tréning, vagy éppen egy „megmérettetés” (DC). A programok tartalmi elemeire és tanulságaira évekkel később is emlékeznek a kollégák és többszörösen megrendelik a programot. Nyugodt szívvel ajánljuk őket más cégeknek is.”

– Kovács E. Zsófia, képzés-fejlesztési csoportvezető,  Penny-Market Kft.

“Azért szeretek Veletek dolgozni, mert az adott igényből mindig a legtöbbet szeretnétek kihozni, célirányosan igyekeztek megközelíteni és úgy megoldási javaslatot adni. A megvalósításban pedig maximálisan gyakorlatias, valódi tudást adtok át, amit azonnal használni is lehet! Mi az, amit értékelek a velük való munkában? Magas szakmai színvonal, célorientáltság, rugalmasság.”

– Molnár Ágnes, képzési vezető, Viatris Magyarország