Fejlesztő jellegű termékek nem csak nyárra

2017. 06. 27. | Írta: Wieland Veronika | Kategória: Cikkek, hírek, írások
A legtöbb tréner, coach, fejlesztő azzal fordul hozzánk, hogy javasoljunk olyan innovatív eszközt, módszert, amivel érdekesebbé, izgalmasabbá tehetők a fejlesztési folyamatok. Hozzánk hasonlóan a legtöbb fejlesztő hisz abban, hogy minden felnőttben ott lakozik a gyermek, ami által sokkal fogékonyabbak a könnyedebb, játékos fejlesztésre. Aktuális hírlevelünkben olyan termékeket ajánlunk, melyek a saját élményen alapuló, játékos fejlődést támogatják.

Az Inspire – Tudatos szokások egy kártya alapú személyiségfejlesztő eszköz, ami segít tudatosítani szokásainkat, ezáltal elhagyni a rossz szokásokat és új, hasznosabb viselkedésmintákat kiépíteni. Az alapját a Bourdieu-féle tőkemodell képezi, miszerint az életünkben három fő tőkét gyűjthetünk, használhatunk: a pénzünket, a tudásunkat és a kapcsolatainkat. Az Inspire modellje kiegészül egy negyedikkel, az inspirációval. A játék végtelenül egyszerű: húzz egy szokáskártyát, hozzá egy kérdést, és válaszolj a kérdésre a szokáskártyára vonatkozóan. Akár vezető nélkül is játszható 3-6 fős társaságban, szórakoztató és inspiráló beszélgetéssé alakítva a társalgást. Ezáltal nemcsak coaching folyamatokban, személyiségfejlesztés során alkalmazható, hanem baráti összejöveteleken, nyaralásokon is kiváló kikapcsolódásként szolgálhat.

Az Igazgyöngy kártya és a hozzá tartozó terítő üde színfoltja lehet a fejlesztési folyamatnak. A kreatív képkártyákon szereplő 36 alkotást az Igazgyöngy Alapítvány által felkarolt, hátrányos helyzetű gyermekek készítették, így fejlesztő jellegüket már az „előállításuk” során is bizonyították. Az igazi ereje abban rejlik, hogy minden egyes kártya a használat során egyedi értelmet kap, azáltal, hogy mindenkiből más és más érzést, gondolatot vált ki, inspirál, elgondolkodtat. A kis alkotókhoz hasonlóan a felnőttekből is garantáltan előhívja a szabad gyermeket.

Mágikus zsinórhúzó dinamikus, kreatív rajzolójáték max. 10 fős társaságok számára, amivel közösen előre meghatározott tárgyakat lehet lerajzolni. Gyereknek-felnőttnek egyaránt segít az együttműködés javításában, hiszen a rajzolás közben muszáj kommunikálni, és előbb-utóbb mindenki a maga személyiségét is beleadja a közös munkába. Ha nem beszélgetnek a résztvevők, akkor nem jelenik meg a papíron – a zsinór-rángatások mellett – az a tárgy, amit együtt rajzolnának.

További izgalmas fejlesztési eszközökért keresd fel honlapunkat!

 

 

 

Aktuális TIPP:

Vizuális Facilitáció

2017. szeptember 6-7.

Bővebb információ és regisztráció: ITT   

Akciós eszközök parádéja 2017. július 10-ig:

 

Novario® WorkshopBag, Pin-It Basic Moderátortáska

bruttó: 92 645 Ft

AKCIÓS ÁR: 78 750 Ft
Tovább >>

slickynotes® Saving Set L

bruttó: 12 499 Ft

AKCIÓS ÁR: 10 625 Ft
Tovább >>

 

 

 

Neuland pasztellkréta

bruttó: 3 547 Ft

AKCIÓS ÁR: 3 015 Ft
Tovább >>