Hasznos ajándéktippek karácsonyra

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egész évben velünk tartottál. Nagyon eseménydús év van a hátunk mögött, sok-sok tréninggel, workshoppal, szakmai eseménnyel, ahol lehetőségünk volt találkozni veled, együtt fejlődni, tanulni. A sok élménynek köszönhetően ez az év is hihetetlen gyorsan eltelt, már csak négy hét van karácsonyig. Hogy ne kelljen sok időt töltened az ajándékok kitalálásával, összeszedtünk néhány tippet, amivel biztosan örömet szerezhetsz a családtagoknak, barátoknak vagy akár magadnak.

Kincs, amivel segíthettek is

Az elegáns fémdobozban megbújó Igazgyöngy kártyákat azoknak ajánljuk, akik fejlesztéssel foglalkoznak. A 36 darabos kártyacsomag igazi kincs, hiszen segítségével nemcsak kreatív módon fejleszthetsz, de vásárlásával a hátrányos helyzetű gyerekeket is támogatod.

„Racionális elménk „jobbkeze” a „művész agyunk”, jobb féltekénk. Ennek kommunikációs csatornája, nyelve a kép, a szimbólum. Fejlesztő hatalmát kipróbálhatjuk az Igazgyöngyök képeinek felhasználásával, melyet minden kísérletező kedvű szakember figyelmébe ajánlok.” – Dr. Bagdy Emőke

Egy igazi varázsdoboz

Ki mondta, hogy csak a gyerekeknek járnak varázsdobozok? A Novario® workshop trolley minden tréner és facilitátor álma: nemcsak kereke és húzókája miatt nagyon hasznos, hanem praktikus és rugalmasan rendezhető filctoll- és kártyatartói, zsebei, jegyzetfakkjai miatt is. Ahogy mondtuk is, igazi varázsdoboz. Mert a jó tréner és facilitátor is megérdemli a minőséget!

Feketén fehéren és a színek bűvöletében

Ha a fekete jegyzettömbön a WhiteOne fehér filctollal rajzoltok, még akkor is „wow” élményben lesz részed, ha nem éppen te vagy a legügyesebb rajzmester a világon. Ha pedig a fekete-fehér alkotásotokat színekkel is fel szeretnéd dobni, akkor próbáld ki a legújabb, szeder színű filctollakat vagy az öt színből álló színárnyalat szetteket!

Játék és tanulás együtt

A Bikablo és az Inspire kártyák segíthetnek a kikapcsolódásban, az inspiráció gyűjtésben, amibe a családot és a barátokat is bátran bevonhatod. A közös játék során megtanulhatjátok, hogyan kell profi módon rajzolni és használni a vizuális facilitáció tréning során megismert filceket. Ha pedig mindemellett még vizuális szókészletedet is fejleszteni szeretnéd, akkor az Uzmo lesz a tökéletes választás.

Adj CoachCard csomagot ajándékba saját kollégáidnak! Próbáljátok ki együtt a vizuális kártyákat, és szerezzetek még nagyobb élményt ügyfeleiteknek!

Ajándéktippekből így már biztosan nem lesz hiány, és hogy a meglepetések időben a fa alá érjenek, érdemes még december elején, a nagy roham előtt mindent megrendelni. Ha pedig kényelmesen szeretnéd átvenni a megrendelt csomagokat, akkor válaszd a hozzád legközelebb eső Pick Pack pontot.

 

 

Aktuális TIPP:

Még nincs késő jelentkezni a december 8-9-i Persolog Viselkedésprofil Autorizáció képzésre!

Részletek és regisztráció ITT

 

Akciós eszközök parádéja 2017. december 11-ig: 

Novario® WorkshopBag, Pin-It Basic Moderátortáska

bruttó: 95 658 Ft AKCIÓS ÁR: 81 300 Ft
Tovább >>

Neuland No.One® marker szett; wild berries

bruttó: 3 372 Ft AKCIÓS ÁR: 2 865 Ft
Tovább >>

 

 

UZMO bikablo® Angol

bruttó: 10 655 Ft AKCIÓS ÁR: 9 590 Ft
Tovább >>