Meghívhatunk ősszel egy képzésre?

Nyáron ugyan kevesebb a céges rendezvény és a tréning, ám ha a naptárunkra pillantunk mégis az a tapasztalat, hogy nem találunk benne túl sok szabad időpontot. És ez így van rendjén. A júniustól augusztusig terjedő időszakban nemcsak a gyerekeknek van szüksége vakációra, hanem nekünk is időt kell szentelnünk pihenésre, feltöltődésre, hogy aztán újult erővel vághassunk bele az őszbe, és ezzel együtt az őszi (ön)fejlesztésbe.

„Többnyire gyermekeim táborai, a nagymamáknál töltött hetek, közös családi nyaralások mellett az év közben kissé háttérbe szorított ön- és képzésfejlesztési teendők, illetve marketing feladatok töltik ki napjainkat. A jó idő beköszöntével a kerti partik, baráti összejövetelek száma is megnő, melyek közül természetesen a céges csapatépítés sem hiányozhat” – sorolta Wieland Veronika, a WWieland ügyvezetője csak a júniusi naptárjában látottakat.

2016 első fele a WWieland csapata számára talán az eddigi legsűrűbbre sikeredett. A résztvevők facilitációs készségeit hét különböző workshop technikákat bemutató nyílt képzésen fejlesztették, számos céges belső tréninget tartottak IT, MLM cégeknél, de voltak képzéseik a kiskereskedelmi, építőipari vállalatnál és civil szervezeteknél is. Mindemellett facilitátorai számos workshop semleges és eredményes levezénylésében segédkeztek.

„Büszkeséggel tölt el és egyben megerősítést, és egy újabb lendületet is adott, hogy két héttel ezelőtt a Coaching Camp-en a vezetőedzők az általunk oktatott facilitációs technikát is használtak workshopjaikon” – mesélte Veró. A szervezeten belüli coaching tapasztalatok megosztására és ötletelésére a World Café és az OPERA módszertanát hívták segítségül, a kétnapos konferencia zárásaként pedig Open Space-szel általuk hozott témákon dolgoztak a résztvevők.

DSC09022 DSC09178

„Mivel számunkra is fontos a tervezhetőség és multis hátterünkből adódóan tisztában vagyunk vele, hogy mennyi időt vesz igénybe egy-egy tréning beütemezése és a hozzájuk tartozó adminisztratív teendők elindítása, ezért már most kijelöltük a következő tréningidőpontjainkat, amire szeretettel várunk minden fejlődni vágyót.”

Őszi nyílt tréningek a WWieland-nál:

szept. 15-16. Vizuális facilitáció

Bővebb információ és jelentkezés: itt

okt. 14. Felszabadító technikák – ÚJ!

Bővebb információ és jelentkezés: itt

nov. 24-25. Akciótanuló csoport alapok

Bővebb információ és jelentkezés: itt

dec. 2. Open Space

Bővebb információ és jelentkezés: itt