Több, mint filctoll – újra tölthetőek a Neuland Whiteboard markerek 

Ha egyszer kipróbálod a Neuland által kifejlesztett Neuland Whiteboard markereket, téged is elvarázsolnak majd a színek, az egyedi, ergonomikus kialakítás és a filctollakban rejlő lehetőségek! És hogy miért ilyen nagyszerűek ezek a markerek, az is kiderül mindjárt!

Környezettudatosan

Nem kell már kidobnod kedvenc táblaíró filctollaidat, mivel nagyon egyszerűen, ismét után is töltheted őket! Egy új EU-s szabályozás miatt az elmúlt 1 évben sajnos nem volt lehetőség az utántöltők vásárlására, szállítására. Az ezzel a szabályozással járó nehézséget sikerült azonban mostanra elhárítani, így újra elérhetőek lettek a Neuland Utántöltő tinták a Whiteboard Markerekhez. Az újra töltés biztosítja a filctollak tartósságát, költséghatékony és környezetbarát megoldást is nyújt. Az után töltés egyszerű lépéseit ide kattintva te is könnyen és gyorsan elsajátíthatod.

Színek, színek, színek

A januári szürkeségben már a legnagyobb télimádóknak is kezdenek hiányozni a színek és bár sajnos egy csapásra télből tavaszt mi sem tudunk varázsolni, de a többféle színben is kapható táblaíró filctollakkal egy kis színt csempészünk a mindennapokba. Kék, piros, világoskék, türkiz, zöld, sárga, világoszöld, narancs, pink, ibolyakék, barna, szürke, fekete – még választani is nehéz a 13 ragyogó szín közül!

Kényelmes kialakítás

A színek és a környezettudatos megoldás mellett a markerek ergonómiailag átgondolt formája mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ezeket a filceket ugyanis úgy alakították ki, hogy könnyebb legyen helyesen tartani őket. A vágott vagy kerek hegyű marker úgy fekszik a táblára, hogy még a legcsúnyábban író tréner írása is olvashatóvá, átláthatóvá és karakteressé válik. Vékony hegyű változatával pedig akár kisebb felületeken is tudsz írni (mondjuk egy fali naptárban).

Tudtad? A pici műanyag dudor a Neuland minden típusú filctollának oldalán az asztalról való legurulást gátolja.

Ha Te sem tudsz ellenállni a Neuland táblaíró filctollaknak, böngészd át webshopunkat és válaszd ki a neked leginkább tetsző színt vagy rendelj egy teljes készletet! Jó hírünk van: hosszú idő után végre ÚJRA ELÉRHETŐEK A WHITEBOARD UTÁNTÖLTŐK ONLINE IS!

 

Aktuális TIPP:

LEGO ® SERIOUS PLAY® 2018.02.05-08. Egy olyan módszer, amivel az együttgondolkodás és –alkotás lesz hatékonyabb, ezáltal javul a csapat dinamika, az üzleti teljesítmény és az innovációk sikeresebbek lesznek. Ha te is szeretnéd elsajátítani ezt a módszert, akkor további információkat itt találsz.

Érdeklődni vagy jelentkezni az alábbi címen lehet: alexandra@sparks.guide

———————————————————–   DR. BODÓ TRAINER AKADÉMIA – TÖBB MODULOS TRÉNER KÉPZÉS, melyben Wieland Veronika is részt vesz együttműködő trénerként. ÚJ időpontban! Részletek ITT

Akciós eszközök parádéja 2018. január 22-ig:

Öntapadós névjegy

bruttó: 1 993 Ft AKCIÓS ÁR: 1 695 Ft
Tovább >>

The Wall pinwand tábla

bruttó: 173 617 Ft AKCIÓS ÁR: 147 575 Ft
Tovább >>

 

ModStation K-17 – zárható

bruttó: 114 014 Ft  AKCIÓS ÁR: 102 610 Ft
Tovább >>