Októberben ismét megrendezzük a Nemzetközi Facilitációs Hetet

Idén talán még inkább szükség van egy olyan intenzív, szakmai programra, mint a Nemzetközi Facilitációs Hét. Ebben a pár napban lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerjétek a facilitációban rejlő lehetőségeket és a facilitációs technikák változatos eszköztárát.

Az elmúlt két évben több száz résztvevővel zajlott ez az egyhetes szakmai program, amelyet idén harmadik alkalommal, október 19. és 25. között szervezünk meg. A Nemzetközi Facilitációs Hét célja bemutatni azokat a facilitációs technikákat, amelyek segítségével az egyes csoportokon, cégeken belül támogatható a sikeres kommunikáció és együttműködés.

Akik egyáltalán nem ismerik még ezeket a technikákat, kis létszámú online, illetve személyes workshopjainkon kipróbálhatják őket és élesben, gyakorlatban tapasztalhatják meg a technikákban rejlő erőt. Akik pedig már ismerik a módszertanokat, tovább bővíthetik ismereteiket, elsajátíthatnak új technikákat. Az esemény részleteit és a programot a weboldalon találjátok:

Aktuális tippek neked:

Moderáció, facilitáció a távmunka világában – szeptember 3.

Július 9-én ingyenes webinárunkon mutattuk be azt a 6 modulból álló képzésünket, amivel „tanulható a home office”. Bebizonyosodott, hogy van igény arra, hogy a virtuális térben történő facilitációt, projekt menedzsmentet oktassuk, hogy egyre gördülékenyebben, professzionálisabban menjen a csapatmunka a kanapéról. A képzés moduljai, időpontjai, és árai elérhetőek weboldalunkon.

Vizuális facilitáció – szeptember 16-17.

A virtuális dimenzió egyre több nemzetközi cégnél elkerülhetetlen a távolságok leküzdése érdekében. Ez a tréning 6 modulon és 2 teljes hónapon keresztül tantermi és online elemekből áll, így maximálisan illeszkedik a jelen kor kihívásaihoz.

 

 

 

Vezetői helyzetfelmérés

Elakadás van a csapatodban? Eddig ismeretlen, új kihívással találtad szemben magad? Nem tudod hogyan, milyen eszközzel oldd meg a problémákat? Itt vagyunk és segítünk! Első lépés a helyzetfelismerés, a mi van most állapot feltárása, ami majd elvezet a megoldáshoz. Ebben segít Vezetői helyzetfelismerés kérdőívünk, amelyet ide kattintva tudsz kitölteni.

 

 

Akciós eszközök parádéja 2020 augusztus 31-ig:
 

STOCKMAR WAX CRAYONS 16 DB-OS

bruttó: 7 812Ft
AKCIÓS ÁR*: 6 640 Ft
Tovább >>

MYWORKBOARD TÁBLA

bruttó: 14 139 Ft
AKCIÓS ÁR*: 12 725 Ft
Tovább >>

 

 

 

NEULAND UTÁNTÖLTŐ TINTA REFILLONE PAPÍRÍRÓ MARKERHEZ “S” 4 DB/KÉSZLET

bruttó: 13 856 Ft
AKCIÓS ÁR*: 11 780 Ft
Tovább >>