A hibrid csapat tudatos vezetője és a profi online tréner él a Black Friday kedvezménnyel

Most hétvégén képzéseinkhez és termékeinkhez kedvezményesen juthatsz hozzá, ráadásul a 15%-os kupont nemcsak az online vagy az 1-2 napos tréningjeinkre, hanem a januárban induló több hónapos képzéssorozatainkra is beválthatod. De ne szaladjunk ennyire előre!

Két éve még, ha azt mondtuk hibrid, akkor a nagy többség az autóra gondolt. Ma már azonban egyértelmű vált, hogy ha szeretjük, ha nem, a hibrid működés, és az ezzel kéz a kézben járó home office az életünk részévé vált, és hosszú távon velünk is fog maradni. Mégis sokan még mindig kivárnak. Pedig már nagyon itt az ideje konkrét lépéseket tenni, fejlődni, kihasználni a rendelkezésünkre álló online eszközökben rejlő lehetőségeket. Mert le lehet nyomni egy megbeszélést, sőt még egy képzést is úgy, mintha egy unalmas prezentáció lenne… de megéri? NEM.

Ha te is szeretnéd eredményesebben és érdekesebben, a résztvevőket bevonva vezetni online meetingeidet, tartani a képzéseidet; ha szeretnéd inspirálni és motiválni a kollégáidat, de még keresed a megfelelő technikákat, akkor a legjobbkor a legjobb helyen jársz. Büszkén osztjuk meg veled, hogy a blended – online és offline, szinkron és aszinkron megoldások ötvözete – képzéseinkre a résztvevői visszajelzések 5-ös skálán 4,6-4,8-as értékek között mozognak. Ami azt jelenti, hogy olyan blended képzéseket fejlesztünk és tartunk, amelyek még a komoly fenntartásokkal érkező résztvevők számára is nagy áttörést jelentenek, élményt nyújtanak. Ne tétovázz, tanulj velünk, csináld utánunk!

Gyakorlott trénerek, oktatók online képzése

Január 14-én újra elindítjuk 8 modulos OnlineTréner-Képzési Programunkat, mely ötvözi a tantermi és virtuális képzési módokat. A rendkívül gyakorlatias tréningsorozatban már résztvevőként is nagyfokú online tapasztalatra tehetsz szert, de a demo alkalmakon online trénerként is kipróbálhatod azokat a megközelítéseket, platformokat, amelyekkel korábban csak résztvevőként találkoztál. Még több információt és a regisztrációt ITT találod.

Képzés az online megbeszélés és workshopok vezetőinek

Január 20-án indul ismét az Eredményes online workshop-technikák és gyakorlat képzésünk, melyet olyan projektmenedzsereknek, meetingeket, workshopokat vezetőknek ajánlunk, akik számára fontos az online magabiztosság megszerzése, a résztvevők aktivizálása, a tervezhetőség és a nyomon követhetőség. A fejlődés garanciája, hogy biztonságos környezetet teremtve rengeteg tét nélküli gyakorlásra adunk lehetőséget, amit minden esetben visszajelzés követ. Még több információt és a regisztrációt ITT találod.

Ajándékozz képzést karácsonyra!

Élményt adnál karácsonyra, de még nem találtál rá a legpraktikusabbra? Ha olyasvalakit szeretnél megajándékozni, aki vezetőként dolgozik, megbeszéléseket vezet, csoportokkal, csapatokkal működik együtt, projektmenedzser, pedagógus, tréner vagy coach, akkor jó hírünk van. Nem kell tovább keresned! 33 különböző online és offline tréningünk között biztosan találsz olyat, aminek a családtagod, barátod, kollégád leginkább örülne és hasznát is venné. A megbeszélés-vezetési tippektől, a vizualizációs önfejlesztésen át, a facilitációs módszerekig kínálunk képzéseket. Ráadásul magyar, angol és román nyelvű online tréningek közül is válogathatsz.A teljes képzési választékot ITT találod.

Az egyes tréningeknél a Tudj meg többet! gombra kattintva léphetsz tovább, majd a Megveszem most gomb alatt válaszd az Ajándékba adom lehetőséget. Fontos, hogy vásárláskor a saját adataidat add meg! Fizetést követően az elektronikus ajándékkupont pdf-ben tudod majd letölteni. Az ajándékkártya innentől számítva 365 napig váltható be az ajándékozó által kiválasztott kurzusra. Ne feledd november utolsó hétvégéjén a képzésekre szóló ajándékkupont is 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg. Ajándékozz tudásélményt!