Elakadás van a csapatodban? Keressük meg közösen a megoldást!

2020. 07. 03. | Írta: WWieland | Kategória: Egyéb kategória

Vezetőként dolgozni, felelősnek lenni egy csapatért, összefogni, motiválni a csapattagokat a közös célért, sikerért nem könnyű feladat. Még nehezebb ezt egy olyan időszakban folytatni, mint amilyen az elmúlt 3-4 hónap is volt, amikor a szokásosnál is több kihívással, eddig ismeretlen, új nehézséggel kellett szembenéznünk. Teljesen normális, hogy ez az időszak a csapatmunkán is nyomot hagy, nyomot hagyott és felszínre hozott olyan elakadásokat, amelyek megoldása vezetőként is komoly fejtörést okozhat.

Keressük meg közösen a megoldást ezekre a nehézségekre!
Az első lépés, a helyzetfelismerés, a “mi van most” állapot feltárása talán a legnehezebb, de egyben a legfontosabb feladat is, hiszen ez fog majd elvezetni a megoldáshoz. Ebben segít vezetői helyzetfelismerés kérdőívünk, amelynek kitöltése nem tart hosszú ideig, de segít megtenni az első lépést.

Töltsd ki te is a kérdőívet és megajándékozunk egy Eredményes megbeszélés 8 lépése című útmutatóval és videó sorozattal, amelyek hasznos ötletekkel, tippekkel szolgálnak a megbeszéléseid eredményesebbé tételéhez.

—————————————————————————————-

Hatékonyabb csapatmunka a kanapédról – ingyenes online betekintővel várunk!
A #maradjotthon időszak a munka világában egy valamire biztos, hogy rávilágított, mégpedig arra, hogy előbb vagy utóbb, részben vagy teljesen, de el fogunk szakadni a helyhez között munkavégzéstől. Ez a váltás új helyzet, kihívás elé állít mindenkit, de a jó hír az, hogy nem kell mindent új alapokra helyezni, csak a meglévő tapasztalatokat és tudást modernizálni, kiegészíteni a kor elvárásaihoz mérten.

Erre hoztuk létre a Moderáció, facilitáció a távmunka világában programunkat, hogy felhő fókuszú projekt menedzsereket, facilitárokat képezhessünk, akiket nem köt helyhez a munkavégzés, képesek mégis dokumentálhatóbb, követhetőbb és tervezhetőbb módon sikerre vinni elképzeléseiket, a teljes csapatuk bevonásával.

Kinek jó ez a képzés?
– Annak, aki csapatot irányít, ügyfelekkel tart kapcsolatot és nem akarja, hogy a közvetlen kapcsolat hiánya a közös munkavégzés, projekt folyamatok rovására menjen.
– Annak, aki sikerrel akarja folytatni szolgáltatását, az eddig bevált munkavégzést online vezetni, kiegészítve azokkal a technikákkal, amik még az esetleges kijárási korlátozások esetén is biztosítják a haladást.
– Annak, aki be akarja bizonyítani a főnökének, hogy a home office nem egyenlő a szabadsággal, hogy csak mert nem a szomszéd asztalnál ül mindenki, a munkájuk eredménye továbbra is hatékony, mérhető és érezhető, hogy az otthoni munkavégzés igenis komolyan veendő.

Ingyenes online betekintő, ahol bemutatjuk képzésünket
Regisztrálj ingyenes online betekintőnkre, melynek időpontja 2020. július 9. ahol bemutatjuk a 6 modulból álló, gyakorlatorientált képzésünket, megismerheted azt az online oktatási felületünket, ahol az elméleti és a gyakorlati képzés is zajlik majd, az ingyenes webinár alatt is átadunk olyan tudást, amit már aznap tudsz használni, ha virtuálisan tartod a kapcsolatod kollégáiddal, ügyfeleiddel Jelentkezz, legyen hatékonyabb a csapatmunka a kanapédról.

Aktuális tippek neked:
  

Opera technika tréning szeptember 18.

Az öt lépcsős OPERA-módszer segítségével komplex, nehezen eldönthető témákkal kapcsolatban is képesek lesztek eredményre, megoldásra jutni belátható időn belül. A technika jóval több, mint egyszerű csoporttechnika: hatékony csoportos döntéstámogató módszer, amely képes megváltoztatni az emberek gondolkodását.

Inspiráló megbeszélés vezetési módszerek – szeptember 24-25.

A képzés célja: a régi gyakorlat folytatása helyett olyan hatékony módszereket adni a megbeszélést tartó vezetőknek, koordinátoroknak, projektvezetőknek, témagazdáknak, amelyek biztosítják az aktív jelenlétet, a valós bevonódást, növelik az elköteleződést.

 

 

 

Fejlesszétek magatokat online képzéseinkkel!

Tértől és időtől függetlenül fejleszthetitek magatokat Kérdezéstechnika és Moderációs technikák online képzéseinkkel. Kattintsatok a linkekre és kezdjétek el a képzéseket akkor és ott, amikor és ahol a legkényelmesebb nektek.

 

 

Akciós eszközök parádéja 2020. július 6-ig:

Estatics kártya szett, L méret

bruttó: 13 218Ft
AKCIÓS ÁR*: 11 235 Ft
Tovább >>

Estatics kártya szett, M méret

bruttó: 6 265 Ft
AKCIÓS ÁR*: 5 325 Ft
Tovább >>

 

 

 

EuroPin® W fali pinwand tábla, antracit filc 60 x 90 cm

bruttó: 47 744 Ft
AKCIÓS ÁR*: 40 580 Ft
Tovább >>