Ezek a programok várnak rátok a Nemzetközi Facilitációs Héten!

Egy hét, egy tucat lelkes szervező szakember, és izgalmasabbnál izgalmasabb programok – ez az októberi Nemzetközi Facilitációs Hét dióhéjban. Augusztusban már írtunk róla, hogy október 19. és 25. között ismét megrendezzük ezt a szakmai programot, amelynek célja, hogy megismertessük a facilitációban rejlő lehetőségeket és a facilitációs technikák változatos eszköztárát az érdeklődőkkel.

Hogy miért és kiknek ajánljuk ezt az elmúlt évben több száz résztvevővel lezajlott programot, arról Wieland Veró mesélt Hlavay Richárdnak. Hallgassátok meg ezt a rövid podcastot, mielőtt eláruljuk, milyen nyitórendezvénnyel várunk titeket október 19-én!

Nyitórendezvény: A szavak és kezek teremtő ereje
Dátum: 2020. október 19. 16:00-19:00
A budapesti Lumen kávézó ad helyet az idei Nemzetközi Facilitációs Hét nyitóprogramjának, amely egy igen aktuális szituáció szemszögéből világít rá a facilitáció fontosságára. Ez pedig nem más, mint az elmúlt hónapokat jellemző bizonytalanság, a megszokottól eltérő és gyorsan változó körülmények. Három különböző workshopon tapasztalhatjátok meg, egy-egy csoportmunka során mekkora segítséget, támogatást tud adni egy facilitátor és hogy milyen ereje van a facilitáticós eszközöknek.

Program:
16:00 – Nyitó blokk – A változás és én – Lego® Serious Play® jégtörő
17:00 – 18:30 – Hogyan legyünk válság-álló vezetők? – Facilitátorok: Mokos Katalin, Thury Mónika (workshop)
17:00 – 17:45 – Vissza a normális kerékvágásba? Felejtsd el!– Facilitátorok: Cser Alexandra, Faix Kata (workshop)                                        17:45 – 18:30 – Rajzold meg a jövőt – Facilitátor: Wieland Veronika (workshop)

Ha a járványügyi helyzet úgy alakul, a rendezvényt akkor is megtartjuk, csak az online térbe költöztetjük. Várunk titeket! Regisztráció és a részletes heti program itt: https://facilitacio.hu/

Aktuális tippek neked:
 

 

 

Facilitátori szerep tréning – október 12-13.

A képzésen megismerhetitek a facilitátor legfontosabb kompetenciáit, szerepét és feladatait, a csoportdinamika alapelveit, kihívásait és az alkalmazandó technikákat. Elsajátíthatjátok a workshopokon alkalmazott kérdéstechnikákat és rálátást kaphattok a különböző módszertanokra és azok alkalmazási lehetőségeire.

persolog Viselkedésprofil szakértői képzés

Szerezz gyakorlati tudást és egyben örökös használati jogot a persolog® D.I.S.C. Viselkedésprofil használatára! Egy olyan „kulcsrakész” tréningprogramot is kapsz, amit tovább értékesíthetsz ügyfeleidnek vagy alkalmazhatsz a saját szervezeted fejlesztésében. A módszer tréning, coaching, csapatépítés, kommunikáció, értékesítés és kiválasztás támogatására alkalmazható. Jelentkezz az októberi online vagy a novemberi budapesti szakértői képzésre most!

 

 

 

Rend a lelke mindennek – Online facilitátor – webinár – október 15.

Megtudnál többet a facilitáció fogalmáról, a facilitatív megközelítés lényegéről? Érdekel, hogy miért és mikor van szükség facilitátorra az online térben? Megismerkednél részletesebben az alap facilitátori kompetenciákkal? Ha szeretnél válaszokat kapni a fenti kérdésekre, csatlakozz a „Rend a lelke mindennek – online facilitátor” webinárunkhoz október 15-én, 17:00 órától.

 

 

 
Akciós eszközök parádéja 2020. október 12-ig:

SCRUM / AGILE készlet

bruttó: 13 758 Ft
AKCIÓS ÁR*: 11 695 Ft
Tovább >>

KÉZÍRÁS GYAKORLÁSÁHOZ JEGYZETFÜZET

bruttó: 4 987 Ft
AKCIÓS ÁR*: 4 240 Ft
Tovább >>

 

 

 

SKETCH@WORK FLIPCHART

bruttó: 150 650 Ft
AKCIÓS ÁR*: 135 585 Ft
Tovább >>