Ezekkel az izgalmas online kurzusokkal várunk még idén – ne maradj le!

Kezdjük egy igazán jó hírrel! Ha még nem jártál az online.facilitator.hu weboldalon, akkor gyorsan írd be a keresőbe és mentsd is el a kedvencek közé, mert ezentúl ezen a felületen találod kurzusainkat és tréningjeinket. Ha szeretnéd bővíteni módszertani tudásodat és profi szintre emelni a facilitátori, moderátori készségeidet, akkor az online.facilitator.hu oldal segítségedre lesz. Nézzük is, milyen kurzusokon vehetsz részt még idén!

Trendek a virtuális felnőttképzésben – ingyenes online webinár
November 11-én ingyenes online webinárt tartunk, ahol megmutatjuk neked, milyen trendek vannak a nagyvilágban az online oktatás terén. Kapsz egy mind mapet az online oktatási megközelítésekről és megismerheted hamarosan induló OnlineTréner Képzési Programunkat is. Van még szabad hely, várunk!

Online felszabadító technikák – november 26.
Aki csoportokban dolgozik vagy dolgozni fog, gyakran tapasztalja vagy tapasztalni fogja, mennyire fontos része a csoportmunkának a ráhangolódás, a bizalomépítés, főleg nagy létszámú csapatok esetén, illetve az online térben. A felszabadító technikák olyan apró facilitációs technikák, amelyek mind ezen segítenek. Webinárunkon ezekből a technikákból mutatunk be néhányat, amelyek aztán az online térben is könnyen bevethetőek.

Facilitátori szerep tréning – december 7-8.
Ezen a képzésen megismertetjük a facilitátor legfontosabb kompetenciáit, szerepét és feladatait, a csoportdinamika alapelveit, kihívásait és az alkalmazható technikákat. Aki részt vesz ezen a két napon, elsajátíthatja a folyamattámogatás és tervezés lépéseit és a workshopokon alkalmazott kérdéstechnikákat, valamint rálátást kap a különböző módszertanokra és azok alkalmazási lehetőségeire. A tréninget online tartjuk.

Aktuális tippek neked:
      

Facebook-on is megtalálsz minket!

Keresd a Neuland Tréningeszközök Facebook oldalát a friss hírekért, eseményekért! Csatlakozz közösségünkhöz, örülünk, ha aktív tagjaként kommentelsz, megosztod tapasztalataidat! Várunk.

Linkedinen is ott vagyunk

Legfrissebb szakmai anyagainkról, eseményeinkről Linkedinen is tájékozódhatsz, csak kövesd be a Wieland és Wieland kft. oldalát!

 

 

 

Így telt a Nemzetközi Facilitációs Hét!

Rövid videónkból kaphatsz egy kis betekintőt arról, hogyan telt a Nemzetközi Facilitációs Hét Magyarországon. Mi nagyon szerettük ezt a szakmai programot! Találkozzunk jövőre is!

 

 

Akciós eszközök parádéja 2020. november 23-ig:
 

NEULAND NOONE® MODERÁCIÓS MARKER KÉSZLETEK

bruttó: 7 648Ft
AKCIÓS ÁR*: 6 500 Ft
Tovább >>

ESTATICS KÁRTYA SZETTEK

bruttó: 13 218 Ft
AKCIÓS ÁR*: 11 235 Ft
Tovább >>

 

 

 

NOVARIO® XL WORKSHOPCASE, PIN-IT BASIC – KOFFER

bruttó: 176 395 Ft
AKCIÓS ÁR*: 149 935 Ft
Tovább >>