Merülj el a vizualizációban! Segítünk!

Egy meeting vagy workshop vezetőjeként biztos te is tapasztaltad már, hogy a résztvevők figyelmét szinte azonnal a flipchartra szegezi egy-egy jól sikerült, színes kis rajz, a szöveget kiegészítő bármilyen vizuál. Szöveg és kép külön-külön is megállja a helyét, de együtt tudnak igazán erős hatást kifejteni. Így ha szeretnéd növelni a workshopok vagy meetingek hatékonyságát, be kell vetned vizualizációs eszköztáradat. Ehhez adunk most egy szuper segítséget!

Ezzel a vizualizációs online önfejlesztő képzéscsomaggal kialakíthatod saját kép- és szimbólumtáradat és megtanulhatod azokat a vizualizációs technikákat, amelyekkel később feldobhatod jegyzeteidet, flipchartjaidat, amiket bevethetsz megbeszéléseken, tréningeken. A feladatokat támogató vizualizációs szettet postával elküldjük neked, a gyakorlatokat pedig hat héten keresztül, hetente kapod majd e-mail-ben. A levelek mindegyike olyan instrukciókat, feladatokat, videólinkeket tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni készségeidet.

Azért is szeretjük nagyon ezt a sorozatot, mert újra gyermeki lelkesedéssel vethetjük bele magunkat vonalak, formák, keretek, szimbólumok rajzolásába, a különböző színek használatába. Jó érzés minden héten várni az újabb feladatokat, amelyek segítségével szórakozva, játszva fejlődhetünk akár 20-30 perc alatt.

És hogy miért érdemes a vizualizáció fejlesztésére időt és energiát szánni? Szerintünk Bilski Veronika facilitátor gondolatai magukért beszélnek!

“Mióta megtapasztaltam egy tréning során a vizualizálás élményét, megélhettem hogy milyen cipőt lerúgva kotorászni a színes markerek között és belefeledkezni egy flipchart előkészítésébe csoportos munkámat megelőzően. Azóta el sem tudom képzelni, hogy szimplán írogassak bármilyen jegyzetet. Ráadásul rendszeres visszajelzés a workshop résztvevőktől, hogy máris izgalmasabban indul egy-egy “kényszerű” workshopjuk, amikor meglátják a számukra készített egyedi színes, rajzos, hívogató flipchartjegyzetet”

Aktuális tippek neked:
  

Fejleszd magad online – Kérdezéstechnika

Fejleszd magad tértől és időtől függetlenül Kérdezéstechnika online képzésünkön! A jó kérdés ugyanis elengedhetetlen egy csoportmunka során. Ez a kurzus megismerteti veled a jó kérdés hozzávalóit. Kattints online oktatóvideóinkra!

Inspirálódj a #maradjotthon jegyében!

Egy csokorba összeszedtük azokat az eszközöket, amelyek segítségedre lehetnek az önfejlesztésben!

 

 

 

Persolog DISC szakértői képzés online

Szerezz gyakorlati tudást és egyben örökös használati jogot a persolog® D.I.S.C. Viselkedésprofil használatára! Egy olyan „kulcsrakész” tréningprogramot is kapsz, amit tovább értékesíthetsz ügyfeleidnek vagy alkalmazhatsz a saját szervezeted fejlesztésében. A módszer tréning, coaching, csapatépítés, kommunikáció, értékesítés és kiválasztás támogatására alkalmazható. Jelentkezz a májusi online szakértői képzésre most!

Akciós eszközök parádéja 2020. május 11-ig:

Kézírás gyakorlásához jegyzetfüzet

bruttó: 4 987Ft
AKCIÓS ÁR*: 4 240 Ft
Tovább >>

Pasztell kréta – Neuland összeállítás

bruttó: 4 398 Ft
AKCIÓS ÁR*: 3 740 Ft
Tovább >>

 

 

 

Fipchart ProjectBook

bruttó: 36 114 Ft
AKCIÓS ÁR*: 30 695 Ft

Tovább >>