Nálunk így telt 2019

2019. 12. 16. | Írta: WWieland | Kategória: Élmények

Év végéhez közeledve akarva akaratlanul is összegzünk, végiggondoljuk mit értünk el, mi történt velünk az adott évben. Nagyon szeretjük ezt az időszakot és ahogy tavaly, úgy idén is végigpásztáztuk az idei történéseket. Hálásak vagyunk az idei év sikereiért, az új partnerségekért, kapcsolódásokért, a bizalmatokért! Nálunk dióhéjban így telt 2019!

Tanultunk, tanítottunk

Hiszünk a folyamatos tanulásban, önfejlesztésben és ezért mindent meg is tettünk. Tréningpalettánk új nyílt képzésekkel is bővült, mint a Virtuális meeting facilitáció, az Opera Trénerképzés vagy a jövőre induló Inspiráló megbeszélések tréning, de hosszú idő után ismét tartottunk Dinamikus facilitáció tréninget is.

Megújultunk, segítettünk

Új dizájnt és átláthatóbb struktúrát kapott szolgáltatási weboldalunk, a www.facilitator.hu, ahol bővebben olvashattok rólunk, az általunk nyújtott komplex szolgáltatásokról beleértve a szervezetfejlesztést, workshop facilitálást, képzést, coachingot, itt találjátok blogbejegyzéseinket is, továbbá betekintést nyerhettek a Galériában arról is, hogyan zajlik egy csoportmunka, közös tanulás. Érdemes böngészni.

Partnerként, nagyon izgalmas élmény volt részt venni és egy World Café beszélgetést facilitálni a vállalatok és civil szervezetek között az Effekteam “Közösség, Hatás, Jövő” konferenciáján.

Büszkék vagyunk

Idén 16-ra nőtt azoknak a fejlődni vágyó szakembereknek a száma, akik megszerezték a hazánkban egyedülálló, nemzetközi standardokhoz igazított Qualified Facilitátor minősítést.

A WWieland idén második alkalommal volt fő támogatója a Nemzetközi Facilitációs Hétnek. Az egyre népszerűbb eseménysorozat ismét bebizonyította, milyen nagy szükség van a felkészült facilitátorokra egy-egy döntési folyamatban, projekt vagy feladat megoldásában. De láthattuk azt is, hogy milyen sok nyitott, fejlődni vágyó facilitátor van közöttünk.

Bővült csapatunk is: kereskedelmi asszisztensként csatlakozott hozzánk Andi. Találjátok ki, már hányan vagyunk 🙂

Csomagoltunk, küldtünk

Webshopunk termékeit idén is sokan szerettétek. Sikernek érezzük, hogy már itthon is egyre népszerűbbek, kedveltek az összecsukható pinwand táblák. Örülünk, hogy már nemcsak az antracit szürkét, hanem az élénkebb színű filcborításokat is bátrabban választjátok, akár céges színekben, akár egy közösségi tér hangulatát feldobva.

Békés decembert kívánunk kedves partnereinknek a sok tréninggel, workshoppal, rendezvénnyel teli év lezárásaként! Találkozzunk jövőre is!