5+1 tipp a PinWand kiválasztásához

2016. 04. 06. | Írta: Wieland Veronika | Kategória: Tippek

Észrevetted, hogy tavasszal nemcsak a természet indul be, hanem a naptárakban is megugrik a konferenciameghívók, workshopok száma?

Hozzánk is egyre több kérdés fut be a megfelelő PinWand és flipchart táblák kiválasztásával, bérlésével kapcsolatban, ezért összeszedtünk néhány hasznos tippet, amit érdemes átgondolnod a számodra legideálisabb táblatípus kiválasztásához.

  1. Kevés a szabad hely az irodában és nehezen tudsz választani a PinWand és a flipchart tábla között? Nem kell választanod. A falra szerelhető EuroTwin falitábla a kettő kombinációja és egyúttal elfelejtheted a kilógó táblalábakat, amibe korábban mindig valaki megbotlott.
  2. Több helyiségben is használnád a táblát, és örülnél, ha már az irodában előkészített táblát tudnád magaddal vinni a prezentációdra? A görgős lábaknak köszönhetően ez egyszerűen kivitelezhető. A pár kilós táblát könnyedén végigtolhatod a folyosón, de jobb, ha felkészülsz az útközben érdeklődő kollégákra. Egy biztos, az ő figyelmüket már biztosan felkeltetted.
  3. A legtöbb cégnél a tulajdonos vagy az irodavezető különösen kényes a padló tisztaságára és épségére. Gyakran emiatt ódzkodnak minden olyan táblától, aminek a lába egy óvatlan pillanatban megkarcolhatja a padlószőnyeget vagy a parkettát. Ezt elkerülvén, egyszerűen csak húzz PinWand zoknit a tábla lábaira és nincs többé karc.
  4. Trénerként más és más helyszínen szeretnéd használni a táblád, de szinte látod magad, ahogy egy személyautóba próbálsz betuszkolni egy nagy táblát? A félbehajtható, alig 6 kg-os EuroPin MC mini PinWand szállítása egyszerű, a speciális hordtáska pedig nemcsak védi, és profi megjelenést kölcsönöz, hanem akár vállra is veheted és utazhatsz is vele.
  5. Szeretnéd, hogy az új PinWandod a céges arculathoz illeszkedjen és kitűnjön a táblák szürkeségéből? 18 különböző szín között garantáltan megtalálod a legmegfelelőbbet. Ne hezitálj, csak egy e-mailedbe kerül, és szívesen postázunk egy színpalettát.

+1. A PinWandok meghálálják, ha a megfelelő táblatűvel bökdösöd őket, így akár hosszú évekig is megőrzik ép filcfelületüket. Célszerű a színes tűket egy egérpárnán közvetlenül a filctolltartó pohár mellett a tábla keretére erősíteni, hogy mindig kéznél legyen.