Inspirálódj! Ötletek otthonra

2020. 04. 20. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

Lelassult körülöttünk a világ, napjaink megváltoztak és a #maradjotthon jegyében telnek. Ez sokunkban előhívja a kreativitást, inspirálódást. Ha lehetőséged van arra, hogy több időt szentelj magadnak, nézz körül az újonnan összeállított eszköz-csomagjaink között! Használd ki az időt, adunk néhány ötletet!

Sketching szett – engedd szabadjára a gondolatokat!

Kuckózz be, helyezd magad kényelembe, és engedd szabadjára a gondolataidat! Lehet, hogy semmire nem gondolsz, csak élvezed a pár perc nyugit. Az is lehet, hogy világmegváltó gondolataid lesznek. Vagy egyszerűen csak kedvet kapsz a rajzoláshoz. Bárhogy is legyen, ne engedd el ezeket az értékes gondolatokat, képeket! Rajzolj, jegyzetelj, írj, skiccelj, vess papírra mindent, ami eszedbe jutott. Ehhez segítségedre lehet a Sketching szett.

Graphich recording szett – az inspirálás kreatív eszköze

A grafikus jegyzetelést megbeszélések, szemináriumok, workshopok és konferenciák alkalmával alkalmazzuk, amikor gondolatokat, szövegeket, képeket és ábrákat jelenítünk meg és valamiféle struktúrát adunk hozzájuk. Keretezünk, megcímkézünk, kiemelünk, szimbólumokkal vagy színekkel dolgozunk. Most bővítheted eszköztárad, kialakíthatod saját szimbólumszótárad. Gyakorlásra fel!

Metallic szett – készíts meglepetést!

Vidám színekre ebben az időszakban még inkább szükségünk van, főleg ha a színek még csillognak is! A Metallic szetthez tartozó filccsalád színei fekete lapokon érvényesülnek igazán, tapasztald ki az árnyalatokat, kísérletezz velük. Ha van kedved, akkor készíts családtagjaidnak vagy a szomszédnak egy kedves üzenetet, feliratot, képeslapot.

My Note szett – rajzolj!

Egy szöveg, lehet bármilyen fontos is, sokkal könnyebben rögzül és inspirál kapcsolódásra, ha valamilyen rajz is járul hozzá! Ha nem érzed azt, hogy te lennél a legügyesebb skiccelő a világon, nem gond! Ez a Note szett lehetőséget ad a gyakorlásra. Ha pedig ügyesen rajzolsz, de szeretnéd még fejleszteni a tehetséged, akkor is jól jöhet ez a fehér jegyzettömbből és két filcből álló szett, amihez külön rendelhetsz a Bikablo könyvekből is.