Neuland koffer, a trénerek varázsdoboza 

2017. 08. 23. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

Ragyogó filcek, színes kártyák, praktikus elrendezés… ennyi lenne? Tulajdonképpen igen. Ezek a Neuland kofferek legfőbb jellemzői, amelyek rendszerint nem csak használóit, hanem a résztvevőket is magával ragadják.

Engedd meg, hogy bemutassuk miben is rejlik a titkuk!

Praktikusság

Szinte minden háztartásban akad egy alig használt kézipoggyász, válltáska, amit pont be tudnánk fogni erre a célra. Miért nem éri meg? A kimondottan trénereknek, facilitátoroknak kifejlesztett táskák és kofferek egyetlen dologban hasonlítanak egy női táskára, hogy minden fontos és szükséges eszköz megvan és elfér bennük. Azonban a legtöbb női táskával ellentétben itt mindennek megvan a helye, ami garantálja, hogy a legváratlanabb helyzetekben is azonnal a segítségünkre lesz. A kártyatartók, filctartó dobozok, fakkok mind-mind észrevétlenül a trénerek keze alá dolgoznak, de külön kialakított helye van a laptopnak, jegyzeteknek is… A gurulós bőrönd és a hátizsák verziók pedig segítenek elkerülni a málhásló effektust. ?

Tetszőleges variációk

Pin-it, Stick-it, Basic… Ezeket a „címkéket” táskák, kofferek megnevezésében is megtalálod. Ha jellemzően olyan terepen dolgozol, ahol van PinWand tábla és táblatűkkel tudod feltenni a kártyákat, akkor célszerű a Pin-it verziót választanod. Olyan helyszínen, ahol csak szabad üveg- és falfelületekkel operálhatsz, ott segítségedre lehetnek az öntapadós vagy elektrosztatikus kártyák. Ebben az esetben neked a Stick-it felszerelésű táskát ajánljuk. De mindez csak az alapfelszereltségre vonatkozik, a különböző kártyatípusokat bármikor kedvedre cserélheted, variálhatod.

Utántölthetőség

Ahogy már megszokhattuk Neulandék különösen nagy figyelmet fordítanak a környezettudatosságra. A táskákat is úgy alakították ki, hogy minden eszköz utántölthető, cserélhető, a tárolóelemek pedig a minőségi alapanyagoknak köszönhetően gyakorlatilag elnyűhetetlenek és tetszőlegesen variálhatók. A filctollakról, akril markerekről pedig tudjuk, hogy nemcsak könnyedén utántölthetők, de még a hegyük is cserélhető.

Német minőség és elegancia

Az Audira vagy Mercedesre jellemző német profizmus, magas minőség és elegancia a Neuland termékekre, beleértve a táskákra, kofferekre is jellemző. Tulajdonosainak nem csak hogy praktikus, megbízható társai, de elegáns, profi megjelenést, felkészültséget kölcsönöznek. Gyakran tapasztaljuk, hogy a résztvevőket valósággal elvarázsolja a színes eszköztár, a gyermekkort idéző sokszínű filcek, játékos formák, melyek már a kezdetektől fogva egy teljesen új szintre helyezik a csoportmunkát. Mi mást is mondhatnánk még. Ha kedvet kaptál, tekintsd meg Neuland trénertáska és koffer kínálatunkat a webshopunkban, vagy próbáld ki személyesen budaörsi bemutatótermünkben.