Önfejlesztés és home office kreatívan – termékajánló

2020. 08. 07. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

Egy ideje nem jelentkeztünk termékajánlóval, pedig érkezett sok újdonság webshopunkba. Mostani összeállításunkban bemutatjuk azokat az új és innovatív eszközöket, amelyek segítségetekre lehetnek az otthoni munkavégzésben, de hoztunk tippet a pihenés alatti önfejlesztésre is.

Határ nélkül a kreativitásban és innovációban

Igen, jól látjátok, első ránézésre úgy tűnik, mintha valaki összenyomta volna a képen látható táblát. Pedig az InstaFlip FlipChart tábla nem véletlenül kapta ezt a szokatlan négyzet alakot: a termékfejlesztők elsősorban az Instagrammereket és az online coachokat célozták vele . Így már teljesen más, ugye? Az InstaFlip tökéletesen illeszkedik a képbe akkor is, ha online tartotok workshopot vagy képzést. Szokatlan, de nagyon hasznos hordozható kis eszköz.

Elegáns és többfunkciós az a RollerPoster® tábla, amely mágneses felületű krétatáblaként vagy papírtekerccsel is használható, attól függ, éppen milyen munkafázisban vagytok. A papírtekercs nagyon egyszerűen egyedi méretre is vágható az ehhez szükséges beépített vágó eszköz segítségével. Nekünk nagy kedvencünk!

GraphicWally® az első grafikai tábla, amit nagyon könnyen használhattok otthoni munkavégzéshez: bármilyen asztalhoz könnyen rögzíthető, szélességben és dőlésszögben is teljesen az igényeitekre szabhatjátok, a 25 méteres papírtekercs pedig bőven ad teret a kreatív ötletek ábrázolásához.

Önfejlesztés felsőfokon

A fejlesztésből, tanulásból sosem elég, aki egyszer megtapasztalta az ebben rejlő sok pozitívumot, általában keresi a következő lehetőséget. Ránk ebben is számíthattok, webshopunkban különféle fejlesztői kártyákat találtok. Próbáljátok ki barátaitokkal, családtagjaitokkal vagy csak saját magatokon, biztos, hogy nem fogtok csalódni! És hogy melyiket válasszátok? Íme néhány ízelítő:

Az Igazgyöngy kártyákon található képek és szimbólumok abban segíthetnek, hogy meg tudjátok fogalmazni gondolataitokat, érzéseiteket és kapcsolatot teremtsetek külső és belső világotok között. Használhatjátok saját magatok fejlesztésére, de segítség lehet akkor is, ha másokat kísértek ezen az úton.

Temper DISC-alapú fejlesztő kártyák használatával könnyebben megérthetitek és kezelni is tudjátok a a viselkedésbeli különbségeket; hiszen igaz a mondás, ahány ember, annyi szokás. A játékos szituációs gyakorlatok során nemcsak az erősségeitekre, hanem a fejlesztendő területekre is fény derül. Ha pedig ezekről tudomásotok van, könnyebben tudjátok alakítani is őket.

Az Inspire kártyacsomag egy nagy kupac egyszerű szokás rendszerbe szedve, vicces és elgondolkodtató, pár soros leírásokkal. A szokásaink tudattalanul is működnek és úgy irányítják az életünket, hogy észre sem vesszük. Éppen ezért fontos őket tudatosítani. Mivel mindenkinek vannak szokásai, ezért a kártyák nagyon gyorsan szóra késztetik a másik felet, segítik a bevonódást.